9025 Győr, Kiss Ernő u. 4.
Tel.: +36 96 317 608
Mobil: +36 70 881 2253
E-mail:

OTP Szépkártya MKB Szépkártya K&H Szépkártya

Szép Kártya elfogadóhely

Győr Card

Használjon Győr Cardot!
Akciók,
aktualitások
2021.07.05.
2022.07.01.
hellogyor.hu/
2022.01.01.
Sportrendezvények Győrben   
2021.05.01.
Ismert és rejtett látnivalóinak felfedezése

Facebook
Panzió bemutatása

 

 

Tisztelt Érdeklődők, kedves leendő Vendégeink!


 

A Fehér Hajó Panzió és Vendéglő Győr történelmi belvárosától 5 perces sétaútra található. Az épület külső megjelenésében és beltéri kialakításában is magán hordozza a XIX. század jellegzetes vonásait, építészeti stílusjegyeit modern, kényelmes elemekkel vegyítve.


Felszereltség:
A Fehér Hajó Panzió és Vendéglő családias hangulatú épülete zuhanyzóval, kábel TV-vel, WIFI kapcsolattal felszerelt 17 szobájában, családi lakosztályában 45-50 fő kényelmes elhelyezése biztosított.

 

Szobáink színvonala és áraink a ***-os kategóriának felelnek meg:

2019-ben teljesen felújított panziónkban Ön megtalálja az igényeinek megfelelő, kényelmes kulturált szálláshelyet különböző kategóriájú és felszereltségű szobáink között.

 

Ellátás/étkezés:
Szobafoglalás estén reggeli fogyasztására is van lehetőség panziónkban, amely részleteit a szobaárak linken találja meg. Ételrendelést tudunk biztosítani vendégeink részére, amely kulturált elfogyasztásához reggeliző helyiségünkben minden felszerelést biztosítunk melegítési lehetőséggel és mosogatógép használatával együtt.

Rendezvénytermünk 80 főig bérelhető profi vendéglátóipari cég és rendezvényszervező iroda szolgáltatásainak igénybevételével. Részleteket az  étterem linken talál. 
 

Pakolási lehetőség:
Panzió épületéhez csatlakozó udvarban zárt parkoló áll a szállóvendégek rendelkezésére térítésmentesen, valamint lehetőség van a kerékpárok, motorkerékpárok zárt- és nyílt tárolóban való elhelyezésére, csónaktárolásra. Hétvégén a panzió környéki nyilvános parkolók is ingyenesek és hétköznap 18.00 órától szintén igénybevehetők térítés nélkül.
 

Sport és kikapcsolódás:
 

Panziónktól az Olimpiai Sportpark egységei, a vízisporttelepek, az egyetemi csarnokok 5-10 perces sétával elérhetőek. A kajak-kenu, evezős, atlétikai sportágak versenyzőinek és edzőtáborozóinak panziónk évek óta támogatója és szállásadója!

 

 

Fürdőzés, gyógyászat:

 

A Fehér Hajó Panzió és Vendéglő talán legvonzóbb előnye a szomszédságában található Rába Quelle Gyógy-, Termál és Élményfürdő, amely 2023.06.17.-étől modern, felújított formában ismét várja vendégeit:  www.gyortermal.hu

 

  


 Ötleteket, pihentető programokat a wellness és sport ajánlataink linken talál.

 

 

 

 

 

Megközelíthetőség:

 

A Fehér Hajó Panzió személygépkocsival az M1-es autópályáról a centrum felé haladva közelíthető meg.

A helyközi autóbusz- és vasútállomásról gyalog mintegy 10-15 perc távolságra van; helyi járatokkal közvetlenül elérhető.
 

A szigetközi kerékpárutakról is könnyedén megtalálható a Rába hidak valamelyikén, valamint a Szent Jakab Zarándokút útvonalában elhelyezkedő, kiemelt szálláshely!

 

A Széchenyi I. Egyetemről és Tagintézményeiből évek óta fogadunk előadókat, távoktatásban résztvevő diákokat kedvező árakkal, barátságos kiszolgálással!

 

 

További szolgáltatások:
Az épület udvarában zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére, lehetőség van kerékpárok, motorkerékpárok zárt- és nyílt tárolóban való elhelyezésére, csónaktárolásra.


Legkisebb vendégeink részére díjmentesen babaágyat, babakádat, etetőszéket biztosítunk. A gyermekek vendégül látása 3 éves korig panziónkban ingyenes.


A panzió területén WIFI ingyenesen igénybe vehető.


 

Szép-kártyákat elfogadunk!
 

 

A Fehér Hajó Panzió szolgáltatásait és szobáit rövidebb időre, átutazó- és céges kiküldetésen lévő vendégeink számára akár utazás közbeni néhány órás pihenésre is ajánljuk, a családi nyaralások, csoportos elszállásolások mellett!


 

Legyen Ön is vendégünk!

 

 

 

9025 Győr, Kiss Ernő u. 4. | Tel.: +36 96 317 608 | Mobil: +36 70 881 2253 | GPS: N 47.688511, E 017.623334 | www.feherhajopanzio.hu |