9025 Győr, Kiss Ernő u. 4.
Tel.: +36 96 317 608
Mobil: +36 70 881 2253
E-mail:

OTP Szépkártya MKB Szépkártya K&H Szépkártya

Szép Kártya elfogadóhely

Győr Card

Használjon Győr Cardot!
Akciók,
aktualitások
2021.07.05.
2022.07.01.
hellogyor.hu/
2022.01.01.
Sportrendezvények Győrben   
2021.05.01.
Ismert és rejtett látnivalóinak felfedezése

Facebook
Szolgáltatások

 

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK ÖNÖKET A FEHÉR HAJÓ PANZIÓBAN!

 

 

Köszönjük, hogy győri tartózkodásuk helyszínéül panziónkat választották. Bízzunk abban, hogy ittlétük alatt kellemesen érzik magukat. Az alábbi információkkal szeretnénk megkönnyíteni a tájékozódást. Természetesen bármilyen további kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésükre.
A panzió valamennyi munkatársa nevében kellemes időtöltést kívánunk Győrben!
A Fehér Hajó Panzió munkatársai


 

 

INFORMÁCIÓK A-Z:

 

 

 

ÁGYNEMŰ:

Az ágynemű cseréje - hosszabb tartózkodás esetén - hetente egyszeri alkalommal kerül sor. Kérésére ágyneműjét külön díj ellenében gyakrabban is cseréljül. Kérjük jelezze igényét a recepción.
AUTÓKÖLCSÖNZÉS:
A recepción több autókölcsönzős elérhetősége található. Kérjük forduljon a recepcióhoz.
BANK, BANKAUTOMATA:
Figyelmébe ajánljuk a következő lehetőségeket:
OTP Bank, 9026 Győr, Egyetem tér 1. tel: (06 1) 366 6388
Takarékbank,  9025 Győr, Bercsényi liget 26/b. tel: (06 96) 528 333
Győr belvárosában további banki és pénzváltási lehetőség áll rendelkezésre
BEJÁRAT:
A bejárati ajtó 22.00 óráig folyamatosan nyitva van. Későbbi érkezés esetén használja az ajtónál lévő csengőt.
BEJELETKEZÉS:
Bejelentkezni 14:00 órától este 22:00 óráig tudnak vendégeink a panzió recepcióján. Minden szállóvendég köteles személyazonosságát a törvényes előírásoknak megfelelően a szoba elfoglalása előtt igazolni személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel. Egy napi szállásdíj 14 órától a következő nap 10.30-ig óráig jogosít a szoba használatára. A tartózkodás teljes díját bejelentkezéskor kérjük megfizetni. Megértésüket köszönjük!
BIBLIA:
A Biblia az éjjeli szekrényen található.
BIZTONSÁGI RENDSZER:
Panziónkban videó megfigyelő- és rögzítőrendszer működik. Biztonsági ellenőrzés személy- és vagyonvédelem esetére 24 órában áll rendelkezésre.
DOHÁNYZÁS:

A nemdohányzók védelméről szóló törvény alapján a panzió zárt légtereiben, teljes területén tilos a dohányzás! Csak kültéren és ott is kizárólag a kijelölt területeken van lehetőség dohányzásra. A törvény be nem tartása bírság kiszabását vonja maga után, amely megfizetése a vendéget terheli. Ezen szabály megszegése esetén - az esetlegesen felmerülő büntetésen túl - 50.000 Ft extra tisztítási költség fizetendő szobánként. Kérjük, hogy a kijelölt helyeken szíveskedjen dohányozni!
DRINK BÁR:
A recepció szintjén áll Vendégeink rendelkezésére.
EGÉSZSÉGÜGY:
Egészségügyi problémák esetén a recepción tud orvosi segítséget kérni. Lázmérő és sebtapasz ugyancsak a recepción igényelhető.
ÉBRESZTŐSZOLGÁLAT:

Ébresztés a panzió recepcióján kérhető.
ELEKTROMOS ÁRAM:

Az elektromos áram 220V/50 Hz. A fürdőszobában csak borotva és hajszárító használatára alkalmas áramforrással rendelkezünk, minden más eszközhöz a szobában lévő konnektorokat kérjük használni. A panzió szobáiban tűzveszélyes eszközök használata TILOS! pl: vízmelegítő, rezsó, olajradiátor, ventillátor, indukciós főzőlap stb.
ELUTAZÁS IDŐPONTJA:

Kérjük, hogy az elutazás napján 10.30-ig szíveskedjen a szobát elhagyni. Amenniyben tovább szeretne maradni, kérjük, forduljon a recepcióhoz.
ÉTTEREM:

Panziónk alagsorában házias, magyaros kínálatu étterem áll vendégeink rendelkezésére. Helyi alapanyagokból készült ételek és régiónk borainak kóstolására kiváló lehetőség. A nyitvartás a szobákban elhelyezett aktuális étekínáló lapon található.
FÉNYMÁSOLÁS:
Fénymásolásra lehetőség van a szálloda recepcióján. Díjakról érdeklődjön a recepción!
GYERMEKÁGY, BABAFELSZERELÉSEK:

Kérésre korlátozott számban biztosítjuk legkisebb vendégeink részére / babaágy, babakád, etetőszék/. Kérésével kérjük forduljon a recepcióhoz.
GYÓGYSZERTÁR:

A legközelebbi gyógyszertár a panziótól 150 méterre található: BENU Fekete Sas Gyógyszertár, Cím: 9025, Győr, Híd u.15. Tel: (06-96) 529-882. További probléma esetén kérjük forduljon a recepcióhoz.
HAJSZÁRÍTÓ:

Kérésre korlátozott számban biztosítjuk, kérjük forduljon a recepcióhoz.
HÁZIÁLLATOK:

A panzió területére 1db kisméretű háziállat díjmentesen behozható szobánként. Minden további háziállatért a kiszabott díj fizetendő. Háziállatot csak érvényes oltással, oltási könyvvel engedhetünk be a területre. Amennyiben a háziállat bármilyen kárt okoz a panzió területén, gazdája köteles a kárt megtéríteni.
HETILAPOK, ÚJSÁG:

A panzió előterében helyi napilapok, tájékoztató kiadványok olvashatók.
HULLADÉKGYŰJTÉS - Panziónkban szelektív hulladékgyűjtők kerültek elhyelyezésre, kérjük Ön is vegye igénybe ennek lehetőségét napi szemete elhelyezésekor.
INTERNET:

A panzió szobáiban és a közösségi terekben WIFI áll a vendégek rendelkezésére, térítésmentesen.
JÁTSZÓSAROK:

Panziónk emeletén a legkisebb gyermekek számára játszósarok került kialakításra. A gyermekek szülői felügyelettel használhatják az elhelyezett játékokat.
KARBANTARTÁS:
Amennyiben javításra szoruló, sérült, működésképtelen, vagy nem megfelelően működő eszközzel, berendezéssel találkozik a panzióban, kérjük, jelezze a recepción.
KÖRNYEZETBARÁT SZOLGÁLTATÁSAINK:

Panziónk egész területén központilag szűrt, lágyvizet fogyaszthatnak, használhatnak vendégeink. A melegvíz előállítása napkollektoros rendszerrel, az áramellátás napelemes rendszerrel üzemel. A hulladék gyűjtése szelektíven kezelt.
KÖZLEKEDÉS:
Közlekedési információkkal és menetjegy-vásárlással kapcsolatban érdeklődjön a recepción vagy a következő web helyen: www.volanbusz.hu/hu/menetrendek/helyi-jaratok/gyor
LÉGKONDICIONÁLÁS:

A panzió emeleti szobáiban hűtő-fűtő légkondicionáló berendezés áll vendégeink rendelkezésére. A kezelőpanel és a kezelési mútmutató a szobákban került elhelyezésre. A szoba elhagyásakor és/vagy ablkanyitáskor kérjük minden esetben a berendezésket kikapcsolni.
MOSÁS-VASALÁS:

Mosás díj ellenében igénybe vehető. Kérésre vasalódeszkát, vasalóállványt biztosítunk.
MŰSZAKI SZOLGÁLTATÁSOK:

Amennyiben szobájában műszaki hibát észlel, kérjük értesítse a recepciót. Információért forduljon a recepcióhoz.
ORVOSI ÜGYELET:

További információért kérjük forduljon a recepcióhoz.
PANASZOK, ÉSZREVÉTELEK:
Ha bármivel kapcsolatban panasza, észrevétele van itt tartózkodása idején, kérjük, jelezze a recepción! Lásd: Vendégpanasz kezelés
PARKOLÁS:

Panziónk kamerával megfigyelt, zárt parkolóval rendelkezik, amelyet a vendégek térítésmentesen vehetnek igénybe.
PÁRNA, TAKARÓ:
Igény esetén kérjük, jelezze a recepción tartalékpárnára/takaróra, vagy más típusú, töltetű párnára/takaróra vonatkozó kérését!
PÉNZVÁLTÁS:
Panziónkban nincs pénzváltási lehetőség. A banki lehetőségekkel kapcsolatban lásd: Bank, bank automata.
PROGRAMOK:

Koncert, színház, balett, mozi, városnézés és egyéb programokról információ a recepción keresztül és az aktuális kiadványok segítségével lehetséges. További információért kérjük forduljon a recepcióhoz.
RÁDIÓ:
Műholdas és helyi rádióállomások foghatóak a tv-készüléken keresztül.
RECEPCIÓ:

Panziónkban a recepció a nap 24 órájában áll a vendégek rendelkezésére.
Telefonszám: 96/317-608
REGGELI:

Büfé reggeli 7.00-től 10.00 óráig vehető igénybe panziónk alagsorában található étteremben. Az akuális ajánlatokat, árakat az "étterem" fül alatt találhatja honlapunkon vagy kihelyezett napi ajánlatainkon.
SZÉF:

A szobákban elhelyezett széfek díjmentesen vehetők igénybe. A széfen kívül elhelyezett tárgyakért nem vállalunk felelősséget.
TAKARÍTÁS:

A napi takarítást 10.00-től 14.00 óráig végezzük. Amennyiben nem tart igényt az adott napi takarításra vagy extra takarítást kér, kérjük a recepción jelezze.

Amennyiben úgy dönt, hogy a panzió takarító személyzete ne lépjen a szobájába, kérjük ezt is szíveskedjék a recepción jelezni!
TAKARÓ, PÁRNA:

Amennyiben további takaróra vagy párnára van szüksége, kérjük forduljon a recepcióhoz.
TALÁLT TÁRGYAK:

Az itt felejtett tárgyakat egy hónapig őrizzük meg. Felelősséget az elhagyott tárgyakért nem vállalunk!
TAXI,TRANSZFER:

A recepción a nap 24 órájában van lehetőség taxi-, reptéri transzfer rendelésre.
TELEVÍZIÓ: 

Számos magyar és külföldi TV csatorna közül választhat. Tv-programok a mellékelt tájékoztató alapján elérhetőek. TV használata a nemzetközi standardnak megfelelő, használja a szobában található távirányítót. Megrongálása esetén 10.000,-Ft pótdíjat számolunk fel.
TÉRKÉP:

Igyenes információs térképek találhatók a recepció elötti információs pulton.
TELEFON:

Saját telefonja megrongálódása, elvesztése esetén forduljon a recepcióhoz ideiglenesen használható pótkészülékért.
TERMÁLFÜRDŐ:

Panziónk szomszédságában található Rába Quelle Fürdőben és Gyógyászatán vehetők igénybe a fürdő szolgáltatási. Információért forduljon a recepcióhoz vagy a következő web helyen talál bővebb információt: www.rabaquelle.hu/
TISZTÁLKODÁSI SZEREK:

Fürdőszobákban elhelyezett adagolókban kézmosáshoz, zuhanyzáshoz, hajmosáshoz megfelelő komplett tisztálkodó szereket talál. Esetleges további igényeivel forduljon a recepcióhoz.
TÖRÖLKÖZŐ:

Szobájában minden vendég részére kéztörlő és fürdőlepedő áll rendelkezésre. A törölközőket a panzió területéről kivinni tilos! Elvesztése esetén pótdíjat számolunk fel. Törölközőcsere 3 naponta kötelező, további igényét jelezze a recepción. Kérésére törölközőit külön díj ellenébengyakrabban is cseréljül. Kérjük vegye figyelembe a környezetterhelést, amelyet az esetleges napi csere okoz. 

TŰZJELZŐ:

Füst vagy tűz észlelésekor, kérjük azonnal értesítse a recepciót. Tűzriadó esetén azonnal hagyja el az épületet a kijelölt menekülési útvonalon. További tennivalókat az oldal alján talál!
ÜNNEPNAPOK:

Magyarország hivatalos ünnepnapjai : január 1.,március 15. , nagypéntek, húsvét hétfő, május 1. pünkösd hétfő, augusztus 20., október 23., karácsony (december 25, 26.)
VENDÉGPANASZ KEZELÉS:
Panziónk recepciója igyekszik minden felmerülő vendégpanaszt orvosolni. Amennyiben nem elégedett munkatársaink által kínált megoldásokkal vagy további panaszt kíván tenni, kérjük problémáját vetesse jegyzőkönyvbe recepciónkon és 30 napon belül írásban reagálunk a jogszabályoknak megfelelően panasztételére. Bízunk benne, hogy közös problémakezeléssel segíteni tudunk vendégeink felmerülő problémáján.
VÉSZKIJÁRAT:

Kérjük olvassa el a szoba ajtaján kifüggesztett tájékoztatót. Vészhelyzet esetén a főbejáratot használja fő menekülési útvonalként.
VÍZFORRALÓ: Szintenként kijelölt helyeken megtalálható és használható. A vízforralót és egyéb konyhai elektromos, gázüzemű brendezéseket a szobákba bevinni és használni tilos. Lásd: Elektromos áram
WELLNESS-SZOLGÁLTATÁSOK:
Panziónk szomszédságában található Rába Quelle Fürdőben és Gyógyászatán vehetők igénybe. Információért forduljon a recepcióhoz vagy a következő web helyen talál bővebb információt: www.rabaquelle.hu/

 

 

Kedves Vendégünk!


Vendégszeretet és biztonságot talál panziónkban.
A szobában megengedett tevékenységek során a tűz keletkezésének lehetősége csekély – viszont a jogszabályi előírások szerint - mi felkészültünk a problémák kezelésére. A tűz megelőzéséhez, valamint jelzéséhez kérjük az Ön segítségét és megértését. A szobában elhelyezett ábra megmutatja szobájának helyzetét és a legközelebbi vészkijáratot. A panzióban minden emeleten tűzoltó készülék található, aminek pontos helyét több, figyelemfelkeltő ábrán is láthatja. A vészkijáratok, a menekülési útvonalak, a tűzoltó készülékek helyzete nemzetközi jelzéssel vannak megjelölve. Kérjük a tartózkodás alatt a közlekedés során ezeket memorizálják.

 

TŰZ ESETÉN KÉRJÜK A KÖVETKEZŐKÉPPEN CSELEKEDJENEK!


Tűz esetén adjon tűzjelzést! – (TŰZ VAN – TŰZ VAN!) – A többi vendég riasztását haladéktalanul el kell kezdeni. Kövesse a személyzet utasításait, őrizze meg nyugalmát, ne keltsen pánikot! Az ajtókat, ablakokat tartsa zárva, kacsolja ki az elektromos berendezéseket! Ha a folyosón már nem lehetne közlekedni, maradjon a szobában és az ajtó réseit nedves ruhával, füst ellen tömítse el. Várja meg a tűzoltóság megérkezését. Csak a megjelölt menekülési útvonalon hagyja el a házat. Kérjük együttműködését!

 

A ház egész területén csak a kijelölt helyen dohányozzon!


Villanyborotván, hajszárítón és elektromos fogkefén kívül más elektromos eszközt ne használjon a fürdőszobákban! Ne hagyja felügyelet nélkül a televíziókészüléket és a légkondicionáló berendezést! Ha elhagyja a szobáját, ezeket minden esetben kapcsolja ki! Az összes elektromos készüléket használaton kívüli esetben áramtalanítsa!


Tűzoltóság: 105, 112

 

Köszönjük, hogy betartja a fenti előírásokat és együttműködik velünk a tűzesetek megelőzése érdekében!

 


 

További kérdédek esetén forduljon személyesen a recepcióhoz vagy hívja a közvetlen
96/317-608-as telefonszámot!

 

 

 

 

Kellemes tartózkodást és pihenést kívánunk a Fehér Hajó Panzióban!
 

 

 

 

 


9025 Győr, Kiss Ernő u. 4. | Tel.: +36 96 317 608 | Mobil: +36 70 881 2253 | GPS: N 47.688511, E 017.623334 | www.feherhajopanzio.hu |