9025 Győr, Kiss Ernő u. 4.
Tel./fax +36 96/317-608
E-mail:

OTP Szépkártya MKB Szépkártya K&H Szépkártya

Szép Kártya elfogadóhely

Győr Card

Használjon Győr Cardot!
Akciók,
aktualitások
2020.11.13.
2020.04.01.
hellogyor.hu/
2020.04.01.
Sportrendezvények Győrben   
2020.04.01.
 Wolfsthal-Lébény-Győr-Budapest

Facebook
Panzió bemutatása

 

 

Tisztelt Érdeklődők, kedves leendő Vendégeink!


 

A Fehér Hajó Panzió Győr történelmi belvárosától 5 perces sétaútra található. Az épület külső megjelenésében és beltéri kialakításában is magán hordozza a XIX. század jellegzetes vonásait, építészeti stílusjegyeit.


Felszereltség:
A Fehér Hajó Panzió családias hangulatú épülete zuhanyzóval, kábel TV-vel, WIFI kapcsolattal felszerelt 17 szobájában, családi lakosztályában 45-50 fő kényelmes elhelyezése biztosított.

 

Szobáink színvonala és áraink a ***-os kategóriának felelnek meg:

2019-ben teljesen felújított panziónkban Ön megtalálja az igényeinek megfelelő, kényelmes kulturált szálláshelyet különböző kategóriájú és felszereltségű szobáink között.

 

Ellátás/étkezés:
Szobafoglalás estén reggelis és félpanziós /reggeli, vacsora/ étkezés rendelésére is van lehetőség panziónk éttermében. Hazai, magyaros ízekkel, helyi termelők kiváló termékeivel, hideg- és meleg ételkínálattal várjuk Önöket! Gyermekek és vegetariánus vendégeink számára megfelelő étkezést biztosítunk! Vendégeink az étterem déli menüjét is igénybe tudják venni panziónkban töltött pihenésük során!
 

Pakolási lehetőség:
Panzió épületéhez csatlakozó udvarban zárt parkoló áll a szállóvendégek rendelkezésére térítésmentesen, valamint lehetőség van a kerékpárok, motorkerékpárok zárt- és nyílt tárolóban való elhelyezésére, csónaktárolásra. Hétvégén a panzió környéki nyilvános parkolók is ingyenesek és hétköznap 18.00 órától szintén igénybevehetők térítés nélkül.
 

Sport és kikapcsolódás:
 

Panziónktól az Olimpiai Sportpark egységei, a vízisporttelepek, az egyetemi csarnokok 5-10 perces sétával elérhetőek. A kajak-kenu, evezős, atlétikai sportágak versenyzőinek és edzőtáborozóinak panziónk évek óta támogatója és szállásadója!

 

 

Fürdőzés, gyógyászat:

 

A Fehér Hajó Panzió talán legvonzóbb előnye a szomszédságában található Rába Quelle Élmény-, Gyógy- és termálfürdő, amely a következő lehetőségeket kínálja vendégeink részére:

 

  

Öt medence, és két csúszda, amelyek közül az egyik 64, a másik 38 méteres. Sodrócsatorna, fekvőmasszázs, gejzír, vízköpők, masszírozó fúvókák, vízesés, vadvízi csatorna, zuhatag barlanggal, pezsgőfürdő, négy termál medence, szauna-kert.

Ezek mellett bárok, éttermek, üzletek. www.gyortermal.hu

 

 

 

 

Megközelíthetőség:

 

A Fehér Hajó Panzió személygépkocsival az M1-es autópályáról a centrum felé haladva közelíthető meg.

A helyközi autóbusz- és vasútállomásról gyalog mintegy 10-15 perc távolságra van; helyi járatokkal közvetlenül elérhető.
 

A szigetközi kerékpárutakról is könnyedén megtalálható a Rába hidak valamelyikén, valamint a Szent Jakab Zarándokút útvonalában elhelyezkedő, kiemelt szálláshely!

 

A Széchenyi I. Egyetemről és Tagintézményeiből évek óta fogadunk előadókat, távoktatásban résztvevő diákokat kedvező árakkal, barátságos kiszolgálással!

 

 

További szolgáltatások:
Az épület udvarában zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére, lehetőség van kerékpárok, motorkerékpárok zárt- és nyílt tárolóban való elhelyezésére, csónaktárolásra.


Legkisebb vendégeink részére díjmentesen babaágyat, babakádat, etetőszéket biztosítunk. A gyermekek vendégül látása 3 éves korig panziónkban ingyenes.


A panzió területén WIFI ingyenesen igénybe vehető.


 

Szép-kártyákat elfogadunk!
 

 

A Fehér Hajó Panzió szolgáltatásait és szobáit rövidebb időre, átutazó- és céges kiküldetésen lévő vendégeink számára akár utazás közbeni néhány órás pihenésre is ajánljuk, a családi nyaralások, csoportos elszállásolások mellett!


 

Legyen Ön is vendégünk!

 

 

 

9025 Győr, Kiss Ernő u. 4. | Tel./fax +36 96/317-608 | GPS: N 47.688511, E 017.623334 | www.feherhajopanzio.hu |